startpunt startpunt startpunt startpunt startpunt startpunt

Startpunt Joure

Het zelfstandig ondernemerschap blijft populair. Bij het oprichten van een eigen bedrijf komt echter veel kijken. Mede daarom wordt door de Kamers van Koophandel, gemeenten, banken, accountants e.d. behoorlijk aandacht besteed aan het scheppen van de juiste voorwaarden voor het starten van een eigen bedrijf. Een aantal basis-ingrediënten voor geslaagd ondernemerschap kent u vermoedelijk al; een goed idee (ondernemingsplan), voldoende markt, ondernemersgeest en doorzettingsvermogen, startkapitaal en huisvesting. Bij drie hiervan kan Startpunt u behulpzaam zijn.

Voor veel (door-)startende ondernemers komt er een moment dat de werkruimte thuis of een andere ruimte waarin ze zijn begonnen te klein wordt. Daarnaast zijn er nartuurlijk starters die meteen een eigen ruimte willen huren. Het is dan nodig om uit te kijken naar een (nieuwe) locatie waarin de noodzakelijke ruimte voor mensen, machines, voorraad en materiaal beschikbaar is.

In vrijwel alle gemeenten met een voortdurende groei van de bedrijvigheid is de beschikbaarheid van kleine en middelgrote bedrijfsruimte een probleem. De ruimte die er is, is of te groot, of te duur of moet voor minimaal vijf jaar worden gehuurd. Voor een starter is dit niet ideaal. Die zoekt huisvesting op maat tegen een redelijke prijs met een te overziene contractduur en een redelijke opzegtermijn. Die ruimte moet bovendien veel faciliteiten bieden én een fraaie uitstraling hebben.

Flexibel of voor langere termijn
In het Startpunt kun je zowel voor een langere termijn ruimte huren, als voor een korte periode. Stichting Startpunt biedt ook volledig ingerichte kantoorruimtes aan tegen een scherpe all-in prijs. Ben je starter, ZZP’er, MKB’er of medewerker van een grotere organisatie en wil je tegen flexibele voorwaarden een kantoorruimte huren voor een paar uur of een maand? Neem dan contact met ons op. Bel 06-55377799 (Klaas Hoekstra) of mail .

Er zijn momenteel units vrij!$title foto 1$title foto 2

Partner Gemeente De Fryske Marren Partner ABN-AMRO Bank Joure Partner Cornel Projecten B.V. Partner A. Holtrop Beheer B.V.